onsdag 11 augusti 2010

Relation och sex: Fresta honom..

Nu var det dags för lite mer snack åt sex hållet
Frestning är hur lätt som helst att utföra. Få honom helt enkelt att längta efter dig!
När ni chattar och han skriver att han saknar dig så skriv att du saknar honom med, även fast du kanske inte saknar honom så mycket. De gångerna du tänkt mer eller mindre på honom, berätta det.
   Kom ihåg att vara glad när du pratar allmänt med honom! Killar gillar oftast positiva och glada tjejer.

Skriv snuskigt! Du vet att du gillar det, i alla fall om du gillar honom. Det kan dessutom få dig på nya tankar. Men lova ingenting om du inte kan hålla det! Om du t.ex. är oskuld fortfarande och killen skriver/säger något i stil med "ska vi mysa nästa gång vi träffas? ;)" (det är viktigt att du kan avläsa honom, han kan mena kolla på film och hålla om varandra, men det kan mycket väl betyda att ni ska ha sex) så ska du inte spontant säga "JA!" bara för att han sagt att du är hans allt sen dag ett ni träffades.

När du ska försöka flirta med honom så räcker det egentligen bara med att snegla lite på honom i 30 sekunder, för att visa att du verkligen är intresserad. Sedan går ni kanske in i hans/ditt sovrum och kollar varandra i ögonen. Du tänker inte så mycket på att han står kvar och kollar på dig så du tänker sätta dig ner... Men VÄNTA sätt dig inte! Det är ju nu ni ska kyssas! Ta till dig modet och tänk i alla fall tanken på vad som ska hända. Första kyssen måste inte vara så romantiskt som det sägs, kyss honom och se vart det leder. Om du inte vill ha sex så är det helt okej! Accepterar han inte att du säger ifrån så är han inte värd dig. Han vet mycket väl att du är oskuld och vill vänta.



2 kommentarer:

  1. SV: tack men designen måste VERKLIGEN förnyas!

    SvaraRadera
  2. sv: finns det bara såna 20 timmar/månaden nu eller? hittar bara sånt...=)

    SvaraRadera